Меню
Количка

Видео балуни

Видео балуна за видеонаблюдение представлява най-просто казано преобразувател на видео сигнал, който се ползва когато за изграждане на кабелните трасета е ползван UTP кабел, а не комбиниран коаксиал със захранване.

Ползвайки балуни в аналогова камера може да пренасяте сигнал на разстояния над 100м с пасивен балун, а при използване на активен разстоянията могат да достигнат и 1000м.

Важно е да се знае, че тази опция не е валидна при комбинацията на видео балуни и системи с Turbo HD или CVI камери, тъй като резолюцията на този тип камери е по-висока. И говорейки за аналогови камери с мегапикселова резолюция е редно да напомним, че колкото по-висока е резолюцията на камерите, толкова по-къси са разстоянията на които може да се пренася видео сигнал. Ако кабелните трасета са прекалено дълги рискуваме да загубим от качеството на картината, което от своя страна обезсмисля инвестицията в система за видеонаблюдение с висока резолюция.

Производител: MBVision Модел: PVC_box_100
PVC монтажна кутия, с която лесно можете да приберете буксите и свръзките на камерата като по този начин ги предпазите от корозия. С ползването на ПВЦ монтажна кутия освен, че не излагате свръзките на влиянието на външни фактори като вода, влага, прах и корозия, но и монтажа е по-професионално издър..
6.00лв. Без ДДС:5.00лв.
Производител: MBVision Модел: CNW802R
Преобразувател за пренос на видеосигнал по усукана двойка.Повишена защита от интерферeнтни влиания.Активен приемникМаксимално разстояние на работа  Активен предавател със активен приемник 1500м3 режима на работаЕдинична бройка.работно напрежение 12V..
42.00лв. Без ДДС:35.00лв.
Видео балун  за пренос на видео сигнал 300m/600m
Най-продавано
Производител: MBVision Модел: AP711P
Често в системите за видеонаблюдение се налага полагането на по-големи като дължина трасета. Известно е, че ползването на конвенционалните кабели като RG59 комбиниран или UTP имат известни ограничения по отношение пренос на сигнал. Често това налага търсенето на ефективно решение на пренос на видео ..
11.88лв. Без ДДС:9.90лв.
Производител: MBVision Модел: EB-DV1010
Комплект приемник и предавател за пренос на 1 видеосигнал и един канал данни RS-485 (за управление на PTZ камери) по едно оптично влакно (singlemode), до 40 км, SC конектор, с включено захранване (звук, управляеми изходи, телефон-опции)..
312.00лв. Без ДДС:260.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)