Меню
Количка

Блог - video-nabliudenie.com RSS Feed

03 февр. Промени при ползване на Wi-Fi камери Hikvision с Hik-connect
Team MB Vision 0 4888
Hikvision оповестиха няколко важни промени в новите ревизии на фърмуера на безжичните си модели. Към момента промените засягат два от моделите на ма..
05 дек. Термовизионните камери: възможност за бърза реакция в трудни ситуации
Team MB Vision 0 3616
Със сигурност видеонаблюдението гарантира сигурност и спокойствие, когато знаем, че можем да видим случило се събитие или случващото се в реално време..
01 ноем. Как бързо и в 5 стъпки да изберете камери за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 1796
Имате нужда от система за видеонаблюдение, но се колебаете при избора? Ако е така може да разгледате нашите готови комплекти или да изберете сами всич..
09 апр. Видео: Цигани бият продавач в магазин за хранителни стоки в Габрово
Team MB Vision 0 40664
Онлайн се появи видео от охранителни камери в габровски магазин, които са запечатали момента, в който група цигани нападат и бият момче от персонала. ..
26 март Hikvision AcuSense - какво представлява технологията?
Team MB Vision 0 1744
Hikvision съвсем скоро представиха новата си технология AcuSense, която ще се предлага в някой от моделите камери и записващи устройства.Какво всъщнос..
19 март Онлайн видеонаблюдение на Hikvision устройство
Team MB Vision 0 2159
В тази статия на кратко ще ви обясним, а подробно може да видите във видео демонстрацията как да настроите онлайн достъп до IP камера или рекордер на ..
14 ноем. Видеонаблюдението в Китай разпознава хората по походката
Team MB Vision 0 3521
Китай е държавата с най-голям брой камери. В страната ефективно работят над 170 млн охранителни камери, а полицията е „прегърнала“ идеята на Гугъл за ..
31 окт. Система за видеонаблюдение със соларно (автономно) захранване
Team MB Vision 0 3832
Решихме да се спрем на интересен казус, с който не малко хора се сблъскват. Често получаваме запитвания за изграждане на видеонаблюдение на места, кои..
30 окт. Как да изберем хард диск за ДВР устройство?!
Team MB Vision 0 6284
Както в много други случаи от практиката и при темата за необходимото време за видеозапис има доста екстремуми в исканията на клиентите.Когато попитам..
15 апр. Какво е Wide Dynamic Range (WDR) функция?
Team MB Vision 0 3486
Често срещан проблем при проектирането на охранителни системи за видеонаблюдение е компенсирането на силната външна светлина. Този проблем се появява ..
19 февр. Ще монтират още 1400 камери за видеонаблюдение в училищата
Team MB Vision 0 4997
Към момента в училищата у нас има монтирани над 3600 камери за видеонаблюдение, като броят им се планира да достигне 5000, каза министърът на образова..
15 февр. Инсталират система за видеонаблюдение на входовете на Пловдив
Team MB Vision 0 2142
Общината в Пловдив планира инсталацията на камери за видеонаблюдение на входните точки на Пловдив.В момента в Пловдив има инсталирани 84 камери за наб..
Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)