Меню
Количка

Захранващи блокове

Захранването за камери в една система за видеонаблюдение е от съществено значение за нейното правилно функциониране. Неподходящото захранване може да доведе до проблеми в системата, неработещи камери или проблеми с камерите в една система при нощен режим.

Как да подберем правилното захранване за камери тогава?

На първо място трябва да знаем колко камери ще трябва да захраним, както и каква е тяхната консумация. Ако трябва да посочим груб ориентир, то камерите с нощен режим до 20м обикновено са около 0.45-0.5А, което значи, че за система с 4 камери ще се нуждаем от 2А захранване. Ако камерите са с нощен режим 30-40м, то е хубаво да предвидим захранване от 4-5А.

Второто, за което трябва да се помисли е дали да ползваме захранващ адаптер или захранващ блок?

Винаги съветваме клиентите ако системата ще е с 4-8 камери и смятат сами да инсталират, то да насочат избора си към захранващ адаптер в комбинация със сплитер. Така монтажа и свързването са изключително лесни и всеки би могъл, без нужда от технически знания, да се справи със свързването на системата.

В случай, че системата ще е с 10, 15 или повече камери винаги е предпочитан варианта със захранващ блок от 10-12А. Този тип захранвания са с повече на брой канали за връзка с камерите, акто всеки канал има допълнителна защита със самовъзстановяващ се предпазител.

Не на последно място е важно да знаем какви са камерите, които ще ползваме за да изберем правилното захранване.

Ако системата е с TurboHD, CVI камери със сигурност ще се ползва варианта с адаптер или захранващ блок. Ако обаче ще се инсталират IP камери трябва да се има предвид, че голяма част от моделите поддържат PoE. Това е възможност да се осигури захранване към тях по LAN мрежата. Ако ситуацията е такава, то ще ви бъде нужен PoE адаптер или PoE суич.

Ако се колебаете какво захранване ви е нужно за вашите камери се свържете с наш консултант за съвет

Производител: MBVision Модел: LAN_Surge
Технически параметри:Изходно защитно напрежение линия-линия  ..
28.80лв. Без ДДС:24.00лв.
Производител: MBVision Модел: PoE_Injector
За специалистите, които се занимават с монтажи е известно, че при монтаж на ИП камери може да се ползват две от усуканите двойки за захранване на камерата. Това обаюе води до нуждата от допълнителни захранващи букси, а всички сме на ясно, че колкото повече свръзки има в една система, толкова по-голя..
43.20лв. Без ДДС:36.00лв.
Адаптор за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А Адаптор за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А
Най-продавано
Производител: MBVision Модел: Power_24Vac
Адаптор (с изведени кабели) за захранване на PTZ камери 24Vac - 3А..
39.60лв. Без ДДС:33.00лв.
Производител: MBVision Модел: VNPWR2012
В категорията за захранващи блокове за видеонаблюдение ще намерите разнообразни варианти, които можете да ползвате при изграждане на една система за видеонаблюдение. Предлаганите от нас захранващи блокове са импулсни с вграден филтър специално за предотвратяване на получените паразитни шумове в изоб..
80.16лв. Без ДДС:66.80лв.
Захранващ адаптер за камери 12V, 2A
Най-продавано
Производител: MBVision Модел: ANPW02
Предлаганите от нас захранващи блокове са импулсни с вграден филтър специално за предотвратяване на получените паразитни шумове в изображенията от камерата.Консумацията при системите за видеонаблюдение трябва да се предвижда с допълнителен резерв от 40%, който служи за осигуряване на нормална работа..
25.20лв. Без ДДС:21.00лв.
Захранващ адаптер за камери 3A
Най-продавано
Производител: MBVision Модел: ANPW03
Предлаганите от нас захранващи блокове са импулсни с вграден филтър специално за предотвратяване на получените паразитни шумове в изображенията от камерата.Консумацията при системите за видеонаблюдение трябва да се предвижда с допълнителен резерв от 40%, който служи за осигуряване на нормална работа..
27.60лв. Без ДДС:23.00лв.
Производител: MBVision Модел: VNPWRBOX1012
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранващ блок за виде..
94.97лв. Без ДДС:79.14лв.
Производител: MBVision Модел: Power_15A
Захранващ блок за камери за видеонаблюдение:Захранващ блок 12V 15А 180W стабилизиран..
46.80лв. Без ДДС:39.00лв.
Производител: MBVision Модел: Power_5
Захранването за система за видеонаблюдение е един от най-важните елементи при нейното изграждане. Неправилно прецененото захранване води след себе си до смущения в качеството на картината, проблеми с камерите за видеонаблюдение и още много неприятни последици.Характеристики на Захранване / захранващ..
39.60лв. Без ДДС:33.00лв.
Производител: MBVision Модел: VNUPS0512
Захранващ блок, 4 каналенвъзможност за резервиране с акумулаторна батерия 7Аh12V/5Aстабилизиран, предпазител и изнесена LED индикация за всеки каналдо 1.2 Аmp на всеки каналСамовъзстановяващ се режим и защита от пренапрежение, метална кутия с ключ...
82.80лв. Без ДДС:69.00лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)