Меню
Количка

За нас

Онлайн магазинът за охранителни камери и системи за видеонаблюдение video-nabliudenie.com е първият от групата магазини, които ние ЕМ БИ ВИЖЪН ООД стартирахме още през 2012г.

Кои сме ние?

ЕМ БИ ВИЖЪН ООД, гр. Пловдив 4003, ул. Средец 20, р-н Северен , ЕИК 202150972

e-mail: mbvision.ltd [@] gmail.com

Мобилни за връзка: 0897 600 061, 0878 911 866, 0884 461 861


Защо започнахме?

Идеята за създаването му бе липсата на адекватен отговор на нуждите на клиентите и техните търсения към онзи момент от търговците на пазара.


Направеното от нас проучване показа, че има няколко сериозни пропуска, а именно:

  • Бавна доставка на поръчаните стоки
  • Липса на ефективен и бърз контакт с достатъчно експертен специалист, който по разбираем за клиента начин да го консултира и отговори на въпросите му
  • Създадени и поддържани, по наше мнение, от търговците към онзи момент напълно изкуствено създадени митове за достъпността на инсталация, както и че човек не може да инсталира сам конвенционална охранителна система
  • Накрая, но не и по важност – на онлайн пазара липсваха достатъчен брой магазини, в които клиента да намери цялостно решение като да направи изборът си измежду достатъчно голямо разнообразие


За изминалите години, многото часове труд и вложени усилия спокойно можем да се похвалим, че не просто успяхме да се наложим на онлайн пазара за охранителни камери и системи, но и да се наредим сред най-големите, а може би и единствените изцяло работещи онлайн търговци и вносители на системи за видеонаблюдение и прилежащи компоненти и аксесоари.


Какво всъщност постигнахме за тези години?

Почти 3000 успешно извършени доставки. Над 99.5% от тях доставени до клиента в рамките на 24ч след подаване на поръчка.

Над 2700 клиента доволни клиента, много от които са наши редовни такива, а с други започнахме успешни партньорства

Бяхме първата фирма, която предложи безплатни онлайн чат консултации на клиентите си. Нещо, което през 2012г. не се предлагаше по този начин от нито един онлайн търговец на пазара у нас.


В магазина си за охранителни камери и системи video-nabliudenie.com бяхме първите, които предложиха на българският клиент възможност да закупи готова система за наблюдение комплектована по начин лесен за монтаж. Така всеки наш клиент получи възможността да инсталира лесно, бързо и най-вече да спести разход.


Във video-nabliudenie.com, а по-късно и в следващите си проекти, предложихме на българският клиент качествена техника от наложени в световен мащаб марки като Hikvision и Dahua. И не само! Благодарение на усърдна работа, вложени усилия, които доведоха и до повишен обем продажби сега можем да заявим, че сме сред най-добрите партньори на официалните представители на Dahua и Hikvision за България.

Всичко това ни бе от помощ да постигнем и основната си цел: Бързо, адекватно обслужване. Кратки срокове на доставка. Всичко това на отлична за клиента цена.

Както вече споменахме в магазина ни за охранителни камери и системи video-nabliudenie.com, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН, предлагаме само проверена и доказала се в годините техника от марките Hikvision, Dahua, UTEPO. Именно доброто ни сътрудничество с представителите за страната ни дава възможност да осигурим на нашите клиенти най-доброто сервизно обслужване на техниката в оторизиран от съответната марка сервиз.


А какво значение има цената, ако качеството липсва?

Разбира се никакво! Ето и няколко факта за нашата работа:

По наши данни на годишна база под 0.3% от продадената техника показва дефект.
99.5% от постъпилата в сервиз гаранционна техника бива сервизирана или заменена с нова в рамките на 5 работни дни от предаването и.

И накрая бихме се спрели и на ценовата си политика за кратко. Тъй като сме убедени, че както времето е важно за нас, то е също толкова ценно и за нашите клиенти. Точно по тази причина ние вярваме, че времето отделено от клиентите ни да разгледат и се запознаят с продукти и техните параметри следва да бъде възнаградено.

Всички предлагани в магазина ни video-nabliudenie.com охранителни камери, рекордери и системи за наблюдение са с включена 5% отстъпка от стандартната продажна цена за пазара в България.


Доказателство, че усилията ни не са били напразни са нашите близо 3000 клиента, сред които частни лица, фирми от различни сфери, общини и организации.

Те вече ни се довериха! Доверете ни се и Вие!