Като продължение на усилията ни в посока подобряване предлаганите продукти и услуги, както и осигуряване на все по-добро ниво на обслужване на нашите клиенти през изминалата седмица ние от ЕМ БИ ВИЖЪН пуснахме няколко нови услуги в онлайн магазина за видеонаблюдение.

Пазара на камери за наблюдение е динамичен, което налага да бъдем гъвкави. Именно това роди идеята за услуга, която не се предлага от никой друг онлайн магазин за видеонаблюдение, а именно „Най-добрата цена за видеонаблюдение”.

Какво представлява „Най-добрата цена за видеонаблюдение”?

НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ е програма, която е продължение на усилията ни в посока по-добро, по-качествено обслужване на нашите клиенти при това на по-добра цена.


Искате да закупите продукт от www.video-nabliudenie.com, но сте намерили същият продукт в друг уебсайт на територията на България с по-добра цена от нашата?

Ние ще Ви дадем още по-добра цена, като Ви направим допълнителна отстъпка за продуктите ни!

За да направите заявка за НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ, е необходимо да ни изпратите на имейл следната информация, в рамките на 1 час от направената от вас поръчка:

1. Линк от сайта в които сте намерили същият продукт на по-ниска цена.
2. Общата стойност на по-евтиния продукт (включително и разходи за доставка, наложен платеж /ако е наличен/ и др.)
3. Вашето име, имейл адрес и телефон за контакт, както и номер на поръчката, която сте направили при нас. Ние ще прегледаме детайлите и ще ви отговорим по електронната поща, в рамките на 24 часа от получаване на Вашата заявка.

Готови ли сте да намерите своята най-добра цена за система с охранителни камери?