Видео-наблюдение ком е онлайн магазин за видеонаблюдение, специализирал в сигурността, като печеливша стратегия, която печели все повече привърженици, които доскоро дори не са знаели, че им трябва такава и особено от осигурена от техника.


Много хора все още разчитат на добрата, стара работна ръка, на човешкия фактор. Но този човешки фактор е податлив на повреди. И за да не се окажете в центъра на тази повреда, от която да бъдете изцяло потърпевш, изберете вашата система за видеонаблюдение, монтирайте лесно и бързо и бъдете сигурни, че винаги и по всяко време ще можете да се отпуснете в уюта на дома си сред любимите си вещи от скъпи хора.

Онлайн магазина видео-наблюдение ком и екипът му продължават традицията да предлагат на своите клиенти не само качествени продукти, но и на достъпни цени.


За първи път на българският пазар могат да бъдат закупени камери за видеонаблюдение с новият процесор PixelPlus. Видео-наблюдение ком предлага камери за видеонаблюдение с новият PixelPlus сензор, които по нищо не отстъпва на сензорите на Sony, но цените на камерите за видеонаблюдение са много по-ниски.

Камерите за видеонаблюдение от новата серия MBS и MBT, които могат да бъдат намерени в онлайн магазините за видеонаблюдение на фирмата са на цени от 46лв, висока резолюция 600 и 700TVL, с което гарантират на потребителите не само най-високото качество на видеонаблюдение, но и система изпълнена на ниска цена.

Новият сензор на камерите за видеонаблюдение се отличава с високо качество на картината, обработка на образа без загуби в качеството и всичко това на цена достъпна за всеки. Така клиентите търсещи камери за видеонаблюдение могат ползвайки моделите, чийто вносител са видео-наблюдение ком, и могат да закупят своята система за наблюдение на възможно най-ниската цена на пазара у нас.

И ако целта ви е да се предпазите от набези в собствения си дом, една или две камери за вътрешен монтаж ще са напълно достатъчни от онлайн магазина video-nabliudenie com.

Но каквото и да изберете, знайте че едно нещо е сигурно – ще получите охрана на вашия обект, на близките си, на своя бизнес, на местата, които обичате такива, каквито са си и не искате да се променят, на нещата, които с много труд сте постигнали.

Застраховайте се от неприятности, като профилактично монтирате камери за видеонаблюдение. Защото именно профилактиката е най-добрата защита.