Меню
Количка

Видеонаблюдение - продукти и ревюта RSS Feed

Новини и ревюта на техника за видеонаблюдение, камери и рекордери

04 февр. 10 причини да изберете Hikvision камери за видеонаблюдение
Team MB Vision 0 1209
Hikvision е един от водещите световни производители на камери за видеонаблюдение и системи и комплекти за наблюдение. Със своите усъвършенствани тех..
03 февр. Промени при ползване на Wi-Fi камери Hikvision с Hik-connect
Team MB Vision 0 6605
Hikvision оповестиха няколко важни промени в новите ревизии на фърмуера на безжичните си модели. Към момента промените засягат два от моделите на ма..
05 дек. Термовизионните камери: възможност за бърза реакция в трудни ситуации
Team MB Vision 0 4350
Със сигурност видеонаблюдението гарантира сигурност и спокойствие, когато знаем, че можем да видим случило се събитие или случващото се в реално време..
01 ноем. Как бързо и в 5 стъпки да изберете камери за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 2516
Имате нужда от система за видеонаблюдение, но се колебаете при избора? Ако е така може да разгледате нашите готови комплекти или да изберете сами всич..
26 март Hikvision AcuSense - какво представлява технологията?
Team MB Vision 0 2405
Hikvision съвсем скоро представиха новата си технология AcuSense, която ще се предлага в някой от моделите камери и записващи устройства.Какво всъщнос..
19 март Онлайн видеонаблюдение на Hikvision устройство
Team MB Vision 0 2844
В тази статия на кратко ще ви обясним, а подробно може да видите във видео демонстрацията как да настроите онлайн достъп до IP камера или рекордер на ..
31 окт. Система за видеонаблюдение със соларно (автономно) захранване
Team MB Vision 0 4951
Решихме да се спрем на интересен казус, с който не малко хора се сблъскват. Често получаваме запитвания за изграждане на видеонаблюдение на места, кои..
30 окт. Как да изберем хард диск за ДВР устройство?!
Team MB Vision 0 7273
Както в много други случаи от практиката и при темата за необходимото време за видеозапис има доста екстремуми в исканията на клиентите.Когато попитам..
15 апр. Какво е Wide Dynamic Range (WDR) функция?
Team MB Vision 0 4517
Често срещан проблем при проектирането на охранителни системи за видеонаблюдение е компенсирането на силната външна светлина. Този проблем се появява ..
05 окт. Система за видеонаблюдение на пчелин – как да изберем моделите камери?
Team MB Vision 0 5387
Увеличава се броят на посегателства над пчелин, което логично води и до разтящият интерес и търсене на решения от страна на пчеларите за изграждане за..
03 юли Какво е HDCVI система за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 7609
Когато става дума за аналогови системи за видеонаблюдение, то на пазара изобилства от варианти, възможности и цени. Новост у нас са HDCVI камерите и с..
30 апр. Какво представлява HD – SDI технологията за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 3297
До скоро разликата във възможностите по отношение на предлагана резолюция между аналоговите и IP базираните системи за видеонаблюдение бе голяма. Не с..
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)