Меню
Количка

Видеонаблюдение - продукти и ревюта RSS Feed

Новини и ревюта на техника за видеонаблюдение, камери и рекордери

26 Mar Hikvision AcuSense - какво представлява технологията?
Team MB Vision 0 362
Hikvision съвсем скоро представиха новата си технология AcuSense, която ще се предлага в някой от моделите камери и записващи устройства.Какво всъщнос..
19 Mar Онлайн видеонаблюдение на Hikvision устройство
Team MB Vision 0 339
В тази статия на кратко ще ви обясним, а подробно може да видите във видео демонстрацията как да настроите онлайн достъп до IP камера или рекордер на ..
31 Oct Система за видеонаблюдение със соларно (автономно) захранване
Team MB Vision 0 1417
Решихме да се спрем на интересен казус, с който не малко хора се сблъскват. Често получаваме запитвания за изграждане на видеонаблюдение на места, кои..
30 Oct Как да изберем хард диск за ДВР устройство?!
Team MB Vision 0 1768
Както в много други случаи от практиката и при темата за необходимото време за видеозапис има доста екстремуми в исканията на клиентите.Когато попитам..
15 Apr Какво е Wide Dynamic Range (WDR) функция?
Team MB Vision 0 797
Често срещан проблем при проектирането на охранителни системи за видеонаблюдение е компенсирането на силната външна светлина. Този проблем се появява ..
05 Oct Система за видеонаблюдение на пчелин – как да изберем моделите камери?
Team MB Vision 0 1314
Увеличава се броят на посегателства над пчелин, което логично води и до разтящият интерес и търсене на решения от страна на пчеларите за изграждане за..
03 Jul Какво е HDCVI система за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 1666
Когато става дума за аналогови системи за видеонаблюдение, то на пазара изобилства от варианти, възможности и цени. Новост у нас са HDCVI камерите и с..
30 Apr Какво представлява HD – SDI технологията за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 698
До скоро разликата във възможностите по отношение на предлагана резолюция между аналоговите и IP базираните системи за видеонаблюдение бе голяма. Не с..
11 Feb Какво е 960H стандарт и какви са предимствата на 960H резолюция?
Team MB Vision 0 739
Дефиниция за стандарт на резолюцията 960H960H е най-новият стандарт при камерите за видеонаблюдение и ДВР рекодрерите. Този стандарт предлага високо к..
05 Feb Настройка на IE за онлайн достъп до система за видеонаблюдение
Team MB Vision 0 1474
Основно предимство на системите и камерите за видеонаблюдение е, че могат да бъдат гледани на живо онлайн. Така можете да следите какво се случва в оф..
04 Feb Камера за видеонаблюдение онлайн
Team MB Vision 0 832
Клиентите на онлайн магазините на ЕМ БИ ВИЖЪН за видеонаблюдение се интересуват и желаят видят камерите в действие, тоест да могат да достъпят камера ..
20 Jan Видеонаблюдение на изплащане – как?
Team MB Vision 0 699
Много наши клиенти предпочитат да могат да планират лесно своите месечни разходи, като това бе сред основните причини ЕМ БИ ВИЖЪН да започне да предла..
Показани 1 от 12 | 43 (4 Страници)