Когато става дума за аналогови системи за видеонаблюдение, то на пазара изобилства от варианти, възможности и цени. Новост у нас са HDCVI камерите и системите за видеонаблюдение. Може би повечето от вас ще си кажат „Поредното неразбираемо съкращение за техника за наблюдение!“.

Какво е HDCVI?

HDCVI е съкращение от High Definition Composite Video Interface. HDCVI технологията позволява трансфера на видео сигнал през какъвто и да е вид кабел. Разбира се е силно препоръчително ползването на качествен кабел с по-високо съдържание на мед. Такива са кабелите тип RG59 и RG6. Видео сигнала може да бъде трансфериран и по кабели от типа Cat5e/Cat6, като е препоръчително да са със по-високо съдържание на мед. При ползване на кабели от типа Cat5e/Cat6 е наложително ползването на видео балуни.

Какви са предимствата на HDCVI видеонаблюдението?

Предимствата на HDCVI технологията са много, но сред най-основните можем да посочим няколко:

    Висока резолюция както на записа, така и на прегледа в реално време. HDCVI камерите снимат при резолюции от 1.3 и 2 мегапиксела, тоест HD и Full HD видеонаблюдение
    Ниска цена на техниката. Хубавото на HDCVI камерите, двр рекордерите и системите за видеонаблюдение като цяло е, че получавате качество като при IP камерите, но на цени много по-ниски
    Малки разходи при обновяване на съществуваща система. Това се дължи на факта, че ако замените досегашните се аналогови камери с HDCVI система за видеонаблюдение вие можете да ползвате съществуващата кабелна инсталация, което ще ви спести разходи.
    3 в 1, тоест по един кабел можете да трансферирате видео, аудио и управление. Това е поредният плюс в полза на HDCVI видеонаблюдението.

За повече подробности можете да видите и кратката видео презентация както на предимствата на HDCVI системите за видеонаблюдение, така и за примерни решения във видео клипът, който сме ви подготвили за целта:



Параметри, характеристики и цени за HDCVI камери, ДВР рекордери и системи за видеонаблюдение можете да намерите в нашите онлайн магазини за видеонаблюдение:

www.mbvision.net

www.videonabliudenie-bg.com

www.video-nabliudenie.com