Пазарът на видеонаблюдение в България се радва на изключително изобилие от продукти за видеонаблюдение, но когато говорим за оптимални решения, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД винаги се стараем артикулите за видеонаблюдение, които внасяме, да отговарят на три основни параметъра:

Високо качество и надеждност
Добри технически характеристики
Разумна цена


Един добър пример за такъв продукт е булет камерата за видеонаблюдение MBT20P60. MBT20P60 е камера с метален корпус, водоустойчива, предвидена за външен монтаж, IP 66. Разполага с вграден, фиксиран 3,6 милиметров обектив. Отличителна характеристика е високата разделителна способност от 600TVL, осигурена от CMOS сензорът на PixelPlus PC1089K. Важно е да се отбележи, че камерата разполага с автоматичен механичен IR CUT филтър. Функцията му е при дневна светлина да филтрира инфрачервения спектър на светлината, като така подобрява изображението, а при нощен режим филтърът автоматично се отваря и пропуска инфрачервената светлина, така щото да получим ясно изображение при пълен мрак.

В нощен режим камерата за видеонаблюдение се подпомага от 24 броя IR светодиоди с дължина на вълната 850 nm, които осигуряват видимост до 20 m при пълен мрак.

Защо да изберете булет камерата MBT20P60 за Вашата сиситема за видеонаблюдение?


1. Разполага със здрав, метален, удароустойчив корпус
2. Предлага висока резолюция на картината от 600 TVL
3. Има вграден автоматичен механичен IR CUT филтър
4. Подходяща за външен монтаж – водоустойчива, IP 66

Не на последно място, камерата за видеонаблюдение MBT20P60 е на най-добрата цена на пазара, в сравнение с аналогичните ѝ конкуренти. Можете да закупите булет камерата на цена от 57 лв. без ДДС в някой от нашите онлайн магазини: www.mbvision.net, www.video-nabliudenie.com, www.videonabliudenie-bg.com