На пазара на видеонаблюдение в България разнообразието от предлагани DVR рекордери е наистина голямо. Често клиентите трудно се ориентират зад определена цена какви параметри на съответния рекордер стоят. Не са рядкост случаите, когато DVR рекордери със слаби параметри се предлагат на по-висока цена от по-висок клас записващи устройства. Обикновено причините са две. Първата е желанието на търговците за по-висок марж при продажбата, а втората, надяваме се по-често срещана, е бурното развитие на технологиите. Т.е. търговците имат на склад оборудване, което е с по-ниски параметри, но е закупено преди година, когато цените на конкретния клас устройства са били по-високи.

В настоящата статия ще Ви представим един рекордер, от новия внос на „ЕМ БИ ВИЖЪН” ООД, който към момента може да се похвали с най-доброто съотношение цена/параметри на българския пазар, а именно моделът DVR MBR6104.

MBR6104 е 4 канален DVR видеорекордер, който отговаря на всички съвременни изисквания към този вид техника, като най важният е високата скорост на запис от 100 кад./сек. при висока резолюция, запис на звук, подръжка на твърд диск до 2000 GB възможност за управление на PTZ моторизирани камери, засичане на движениe и алармени известявания по имейл, многоканален начин за комуникация с устройството – дистанционно управление, мишка, в локална мрежа или отдалечено през браузър, CMS софтуер или мобилни устройства.

Кратки характеристики в табличен вид:


И не на последно място можете да закупите DVR рекордер MBR6104 на най-добрата цена на пазара от 182 лв. без ДДС!