Системите за видеонаблюдение стават все по-достъпни за все повече хора, които искат да си осигурят сигурност и спокойствие като защитят имуществото си, а и въведат контрол в бизнеса си.

ЕМ БИ ВИЖЪН бе първата фирма доставчик на техника за видеонаблюдение, която предложи на пазара у нас готови комплекти за видеонаблюдение, които са по такъв начин асемблирани, че да позволят не само лесният монтаж на камерите, но и инсталацията на системата за наблюдение да може да се изпълни от всеки. И до момента в онлайн магазините за видеонаблюдение на фирмата може да се намери най-голямото разнообразие от предлагани системи, които всеки наш клиент да инсталира сам.

Какво ни насочи към предлагането на готови системи за видеонаблюдение?

Причината е много проста: Винаги сме били водени от идеята продажбата да не е на всяка цена. Целта ни е била и ще бъде клиента да получи нужната му информация, на базата на което да направи и своят информиран избор.

Водени от всичко това, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН, решихме да осигурим възможност на наши клиенти, които търсят евтино решение за система за видеонаблюдение да спестят средства като монтират сами. Така не само, че повече хора могат да си позволят инсталацията на камери за наблюдение, но и отговаряме на все по-големият потребителски интерес.

По-подробно с различните предлагани готови комплекти за видеонаблюдение можете да се запознаете в съответните категории на нашите магазини за камери, ДВР рекордери, системи и компоненти за видеонаблюдение.

Готови системи за видеонаблюдение, които да си сглобите сами можете да видите тук, както и да прегледате комплектите за видеонаблюдение или да поръчате своята готова система за наблюдение, която лесно да инсталирате сами тук