За да отговорим на потребителското търсене, ЕМ БИ ВИЖЪН решихме да предложим на нашите клиенти възможност да закупят камери, ДВР рекордери и системи за видеонаблюдение на лизинг. Така, при разсрочено изплащане на системата за видеонаблюдение всеки може да планира месечните си разходи, в същото време да си осигури спокойствието още на деня.

Както многократно сме писали в предишни наши публикации, ниe от ЕМ БИ ВИЖЪН, твърдо вярваме, че системата и инсталацията на система за наблюдение вече не са лукс и привилегия, а необходимост. Да инсталираш камери в магазина, заведението или офиса и дома си е инвестиция в сигурността, която многократно се изплаща във времето.

Много хора обаче не искат да „затварят“ голяма сума средства в покупката на система за видеонаблюдение. За тях е много по-удобно ако могат да разпределят в определен период напред във времето своят разход, но в същото време да не отлагат покупката на камери и система за видеонаблюдение.

ЕМ БИ ВИЖЪН е първата фирма на пазара, която започва да предлага камери и системи за видеонаблюдение на изплащане. Видеонаблюдение на лизинг може да закупите от ЕМ БИ ВИЖЪН благодарение на договорните ни отношения с Уникредит Булбанк, към която е и самата схема за изплащане.

Ето и малко повече информация за УниКредит Булбанк:

УниКредит Булбанк има многобройни награди за дейността си, сред които „Банка на клиента за 2011“ на Асоциация Банка на годината, „Най-добра банка в България“ на Фондация „Банки Инвестиции Пари“ за 2012 г., „Най-силен банков бранд 2012“ на Superbrands, „Най-добра банка за Банкиране на дребно“ за 2010 от в. Пари, „Банка на клиента за 2010“ от Асоциация „Банка на годината“, „Най-добра банка в България“ за 2006 – 2010 и „Най-добра инвестиционна банка в България“ за 2007 г., 2008 г. според финансовото издание Euromoney, „Банка на годината за България“ от The Banker, „Най-добра банка в България“ от Global Finance, „Най-добри попечителски услуги в България“ 2005 – 2012 според Global Custodian и много други.

Сред предимствата на това да купите на лизинг/изплащане камери и системи за видеонаблюдение са:

    Лесна процедура за кандидастване за покупка на видеонаблюдение на изплащане
    Бързо разглеждане на документите и получаване на отговор дали сте одобрени за покупка на изплащане
    Лесно планиране на месечният разход във вид на вноска по лизинга
    Гъвкав план на схемата за изплащане на видеонаблюдението
    Минимален разход по изплащането
    Увереност в прозрачността на схемата за изплащане на техниката за наблюдение и охрана
    Без скрити разходи по лизинга
    Получавате стоката в момента, в който бъдете удобрени

Благодарение на новата услуга всички клиенти отговарящи на определени условия могат да кандидатстват и да купят камери, ДВР рекордер или готова система за видеонаблюдение на изплащане. Кандидастването е максимално улеснено за клиентите.

Много скоро тук, както и в онлайн магазините ни www.mbvision.net, www.video-nabliudenie.com и www.videonabliudenie-bg.com ще публикуваме подробности за начина и условията за кандидатстване и покупка на видеонаблюдение на изплащане.