Новите предложения за видеонаблюдение, които ние от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД сме подготвили за Вас са съобразени с тенденциите в търсенето и реализираните обекти през изминалата година. Към днешна дата камерите с ниска резолюция от 420 TVL бележат спад в търсенето, поради навлизането на аналоговите камери за видеонаблюдение с висока резолюция от над 600 TVL и съответно много по-достъпните им цени.

В настоящата статия ще обърнем внимание на една такава камера за видеонаблюдение от последния ни внос, а именно моделът MBST20H60.

MBST20H60 e куполна камера с метален корпус, съответно е изключително удароустойчива. Разполага с цветна 1/3” CCD сензорна матрица, с разделителна способност 600TVL, модел RJ2365, произведена от Sharp Corp. Фиксираният 3.6 милиметров обектив предоставя много широко зрително поле с хоризонтален ъгъл на видимост над 75 градуса. Вградените инфраред светодиоди позволяват видимост до 20 m при пълен мрак, като излъчват инфрачервена светлина с дължина на вълната 850 nm, към която CCD сензорът е изключително чувствителен.


Важно предимство на камерата за видеонаблюдение MBST20H60 е, че е подходяща както за вътрешен, така и за външен монтаж – по фасади на сгради или под стрехи и козирки.
Защо да изградите система за видеонаблюдение с куполни камери MBST20H60?

1. Висока разделителна способност от 600 TVL и високо качество на картината
2. Нощно виждане до 20 м, при пълен мрак осигурено от високочувствителния CCD сензор и инфрачервените светодиоди.
3. Изключително здрав, удароустойчив корпус, а формата на купол и начина на фиксиране правят вандалоустойчивата камера за видеонаблюдение изключително трудна за завъртане след монтажа.

Не на последно място, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД, успяхме да предложим най-добрата цена на пазара за подобен клас оборудване за видеонаблюдение. В момента можете да закупите куполна камера MBST20H60 от нашия онлайн магазин на цена от само 65,00 лв. без ДДС!