При избора на система за видеонаблюдение, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД, винаги съветваме нашите клиенти да се подходи внимателно при избора на всеки един от компонентите в нея. Гледайки на покупката на камери или ДВР рекордер като на инвестиция, а не като на излишен разход със сигурност е препоръчително да изберете макар по-скъпи, но с по-добри параметри камери от колкото да спестите от цената и да се окаже, че сте си купили нещо, което не ви върши работа.

Точно по тази причина се стараем в нашият онлайн магазин за видеонаблюдение винаги да предлагаме на нашите клиенти най-сървеменните и качествени продукти от областта на видеонаблюдението.


Бихме искали да се спрем по-подробно на един такъв, а именно куполна камера за вътрешен монтаж с инфраред светодиоди с продуктов код в магазина ни MBSP20P60.

Тази камера е предназначена основно и само за вътрешен монтаж в помещения като салони за красота, хранителни магазини, малки и средни по големина офиси. Камерата се отличава с елегантният си дизайн, качеството на ползваните материали и стилният бял цвя, който е прави ползваема при всеки вътрешен монтаж на видеонаблюдение.

MBSP20P60 разполага с 24бр инфраред светодиоди, благодарение на които с нея може да се наблюдават обекти при пълен мрак на разстояния от 10 до 20м. Фиксираният 3,6мм обектив осигурява достатъчно широк ъгъл на виждане по хоризонталата, които е от порядъка на 75 градуса.

Не бива да пропускаме един от най-съществените параметри за една камера за наблюдение – нейната резолюция. MBSP20P60 е с резолюция 600TVL, а матрицата и 1/3″ CMOS.

Куполна камера MBSP20P60 - разглобенаКамерата е с BNC букса за трансфер на видео сигнала, както и букса за осигуряване захранването и. MBSP20P60 работи при напрежение 12V, а консумацията е 400mA.

В комплекта на всяка инфраред камера MBSP20P60 има включени нужният брой дюбели и видии, които да ползвате при неиният монтаж. Камерата може да бъде монтирана както на таван, така и на стена, а настойката за зоната на наблюдение е повече от лесна, тъй като камерата е с кръгла форма и може да бъде насочвана по три оси.

Накрая, но не и по важност, тази камера може да бъде закупена от онлайн магазина ни за видеонаблюдение на цена от 44,12лв без ДДС. Така, за пореден път ние от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД, доказваме, че можем да предложим на клиентите си не само техника за видеонаблюдение с високо качество, но и на едни от най-добрите цени на пазара.

Ако вече сте се убедили, че камерата MBSP20P60 е подходящата за вашият обект или система, не отлагайте, а поръчайте тук своята камера MBSP20P60!