Ние от ЕМ БИ ВИЖЪН полагаме постоянни усилия за да отговорим на предпочитанията на нашите клиенти, както и  да дадем възможност на повече хора да осигурят сигурност за себе си, семейството и дома си.

Водени от идеята да предложим качествена и съвременна техника на достъпна цена бихме искали да ви представим новото попълнение в предлаганите от нас готови комплекти за видеонаблюдение.

Ако следите блогът ни, то със сигурност знаете, че вече сме се спирали на темата „За кого са подходящи комплектите за видеонаблюдение?„ а ако не сте – бихте могли да прочетете.

В комплекта, който ще ви предложим днес, сме включили:
- 4бр куполни камери от модела MBST20H60
- 1бр ДВР рекордер модел MBR-6104
- 4бр готов, фабричен кабел с дължина 20м
- 1бр захранване за камери 12V, 2A
- 1бр сплитер за захранване 1 към 4

В отделна публикация вече подробно разгледахме възможностите, характеристиките и предимствата на куполната, вандалоустойчива камера MBST20H60. Избрахме точно нея, тъй като тя е подходяща за външен монтаж, а допълнителна сигурност срещу посегателство на вандали ще ви даде нейният здрав, метален корпус.

Системата за видеонаблюдение изградена с тази камера е приложима и подходяща за широк диапазон от обекти, като например:

видеонаблюдение на жилищни сгради и жилищни входове
наблюдение и охрана на дома, къщата или вилата
видеонаблюдение за заведения, хранителен магазин или салони за красота, както и NON STOP магазини


ДВР рекордера MBR-6104 е отлично допълнение към цялостното решение за системата за наблюдение благодарение на възможността му да записва при скорост 25 кадъра/сек за всеки от каналите си, при това с Full D1 резолюция. Това означава, че ще можете да преглеждате записи направени при изключително високата резолюция от 704 * 576 пиксела. И всичко това на най-ниската цена на пзара у нас за ДВР рекордер с подобни възможности!

На края, но не и по важност, не сме пропуснали да добавим 4бр готов фабричен кабел за видеонаблюдение, както и необходимото захранване за камерите. С тяхна помощ монтажа на системата ви за видеонаблюдение се превръща в лесна задача.

Мислите, че преувеличаваме? Убедете се сами и вижте какво казват клиентите за нас, екипът на ЕМ БИ ВИЖЪН ООД!

Не отлагайте! Не оставяйте дома и собствеността си на случайността!Осигурете си сигурност за бизнеса и дома си още днес!

Поръчайте сега своята готова система за видеонаблюдение от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД сега ТУК!