Решихме да се спрем на интересен казус, с който не малко хора се сблъскват. Често получаваме запитвания за изграждане на видеонаблюдение на места, които не са свързани към електропреносната мрежа като пчелини, различни стопански постройки, оранжерии или овощни градини.

Собствениците на подобни обекти се сблъскват с трудността да осигурят видеонаблюдение на обектите си именно поради липсата на елетрическо захранване, което да поддържа работеща системата.

Поради всички тези причини решихме да ви покажем един удачен вариант за изграждане на видеонаблюдение, без значение дали е в гората, на полето, оранжерия, пчелин.

Системата, която може да се ползва за видеонаблюдение на подобни обекти работи с автономно, соларно захранване. Предимствата са много:

    В перспектива една такава инвестиция спестява средства
    Възможност да ползвате независим и екологичен източник на елетрическа енергия
    Възможност за изграждане на видеонаблюдение в обект без свързаност към електропреносната мрежа

Системата се състои от:

    Стълб, поцинкован, стоманен, H = 3m
    Монокристален соларен панел – 40Wp
    Контролер – 12V/10A
    Гелов акумулатор, 12V/25Ah
    Шкаф за акумулатори и контролер

Конфигурацията е достатъчна да захрани и осигури 1-2, а може и повече камери за видеонаблюдение, като техният брой зависи от вида и консумацията на ел енергия.

    Цената на посочената по-горе конфигурация е 630-680лв без ДДС* (цените се калкулират на база курса на долара към деня на поръчка и направено плащане).
    Минимално количество за поръчка: 5бр

*В посочените цени не са включени цените за доставка и монтаж

Приложение:

    Системи за видеонаблюдение на оранжерии, пчелни кошери, видеонаблюдение в отдалечени местности, стопански сгради.

За повече информация, оферта или поръчка можете да се свържете с нас.

** Посочените цени са информативни и актуални към датата на публикуване на статията. ЕМ БИ ВИЖЪН ООД доставя и инсталира системи за видеонаблюдение чрез онлайн магазина си за охранителни камери video-nabliudenie.com