В днешната статия ще се спрем на няколко въпроса относно себестойността на видеонаблюдението, къде то е приложимо и към какъв тип клиенти е насочено.

Най-често постъпващите запитвания към нас са за евтино видеонаблюдение с максимални параметри на качеството. Тук е много важно да уточним един всеизвестен факт – видеонаблюдението и охраната като цяло е за хора и обекти, които имат какво да пазят. Да, така поставени нещата са много общи, но се свеждат до няколко критерия:

Контрол на достъп
Контрол на работещите
Контрол над стоките
Контрол над парите

Всички сме на ясно с факта, че няма как да бъде изградено качествено видеонаблюдение и то на цена, която да се вписва в понятието „евтино”. Това обаче, не значи, че не съществува вариант когато става дума за малки системи за видеонаблюдение, при които клиента да има възможност да спести средства.


Именно по всички тези причини, ние от ЕМ БИ ВИЖЪН ООД разработихме специална категория продукти под името „Комплекти за видеонаблюдение” за да предложим на клиентите си във вид на един предлаган продукт всичко нужно за една система за видеонабюдение – камери, фабрични кабели с букси, записващо устройство с необходимият хард  диск за съхранение на записите или ДВР платка, която да бъде монтирана от клиента в ползван от него компютър, както и нужният тип захранване за камерите.

Така асамблираните сетове улесняват клиента до максимална степен, като единственото, което остава за него е да свърже няколко букси и да има работеща система за видеонаблюдение.

Какво е предимството на готовите комплекти за видеонаблюдение от тип „Направи си сам”?

Предимствата са много, както при повечето подобни комплекти техника, но се свеждат до няколко основни:

Благодарение на готовите комплекти за видеонаблюдение клиента получава всичко, което му е нужно, на по-ниска промоционална цена
С готов комплект за видеонаблюдение нашите клиенти спестяват още средства, тъй като осъществяват монтажа сами.

Готовите комплекти за видеонаблюдение са изключително приложими за широк тип клиенти като:

Малки хранителни магазини
Козметични салони и фризьорски салони
Нонстоп магазини
Аптеки
Частни имоти – къщи, вили
Малки складови помещения

Ако и Вие търсите вариант за евтина система за видеонаблюдение, то Ви предлагаме да разгледате нашите изгодни предложения за готови комплекти за видеонаблюдение, а ако имате каквито и да е въпроси да не се колебаете, а да се свържете с нас или чрез системата ни за онлайн чат или на посочените в нашият онлайн магазин за видеонаблюдение телефони.