За да можем да отговорим на въпроса „Защо да поръчам видеонаблюдение от www.video-nabliudenie.com?“, то първо ще трябва да да отговорим на няколко други, също толкова важни, като:

Кои са www.video-nabliudenie.com?

www.video-nabliudenie.com е един от най-големите и бързо развиващи се онлайн магазини за камери, ДВР рекордери и аксесоари за видеонаблюдение. Това, което отличава магазина е изчистеният дизайн, лесната навигация, качествените фотографии на продуктите и не на последно място – конкуретните цени.

Само за последната година видео-наблюдение ком увеличи броят на предлаганите продукти почти двойно, цените на камерите за видеонаблюдение бяха свалени многократно, като сега могат да бъдат поръчани камери на цени от 45лв с резолюция от 600ТВЛ, нещо което дори и сега твърде малко фирми могат да си позволят.

Какво предлага www.video-nabliudenie.com?

    Продажба на камери за видеонаблюдение

Камерите за видеонаблюдение все още се считат за недостъпен за масовият потребител продукт. Много хора, робувайки на това схващане, продължават да правят компромиси със сигурността на дома, офиса и бизнеса си.

Предлаганите камери за видеонаблюдение дават възможност на клиентите за голям избор не само като цени, но и като технически характеристики. Клиентите на магазина могат да намерят всичко нужно им за системата за видеонаблюдение, независимо дали става дума за камери с висока резолюция, IP камери или техника за видеонаблюдение от висок клас.

    Продажба на ДВР рекордери и NVR (мрежови видео рекордери за ИП камери)

Всяка система за видеонаблюдение се нуждае от устройство, което да съхранява записите от камерите. Във видео-наблюдение ком клиентите могат да поръчат както ДВР рекордери с високо качество на записа, така и да намерят и по-нискобюджетни решения за своята система. Не на последно място трябва да се споменат и NVR рекордерите или известни като „мрежови видео рекордери“, които се ползват при системи за видеонаблюдение с IP камери.

    Продажба на кабели, букси и захранвания за видеонаблюдение

За да изградите система за видеонаблюдение от значение е не само какви камери ще ползвате, но и аксесоарите като букси, кабели и захранвания да са качествени и съобразени с вашите нужди. Лесно можете да направите правилният избор в категорията на магазина за видеонаблюдение.

    Продажба на готови комплекти за видеонаблюдение

Изграждането на система за видеонаблюдение със сигурност не е лесна задача, особено за някой няма опит в това. Точно по тази причина във www.video-nabliudenie.com има отделена специална категория за готови комплекти. Готовите комплекти за видеонаблюдение са така подбрани, че да дадат възможност на всеки да може да се справи с иначе не лесната задача да монтира сам камери и система за видеонаблюдение. В тази категория на магазина има както комплекти с по 2 и 4 камери в комбинация с ДВР рекордер или ДВР платка за компютър, но и комплектите са обособени на две групи – за външен монтаж. Всеки комплект съдържа качествени камери, необходимите кабели, както и подходящи захранване и рекордер.

За клиентите търсещи по-нискобюджетни решения са комплектите за видеонаблюдение с ДВР платка. С помощта на ДВР платката лесно можете да превърнете стационарният си компютър в функционален ДВР рекордер.

Какво още е важно да знаете за магазина за видеонаблюдение www.video-nabliudenie.com

    Начин на поръчка

Всеки клиент може да избира между следните начини на поръчка:

    Без регистрация в онлайн магазина
    С регистрация в онлайн магазина
    По телефон
    По мейл
    Ползвайки онлайн чат на магазина

Това не е всичко. Всички клиенти, които имат създаден профил в онлайн магазина получават автоматично отстъпки на база реализираните обороти. Така всеки клиент на магазина според реализираният оборот получава и своите бонуси във вид на търговска отстъпка и намаление на цената

    Онлайн консултация

В случай, че срещате трудности при избора на видеонаблюдение и камери винаги можете да се възползвате и да се консултирате посредством онлайн чата със специалист.

    Начини за плащане

    Банков превод
    Наложен платеж

    Гаранция на продуктите

Всички продукти с изключение на кабели, букси и захранвания са с гаранционен срок 12 месеца. При всеки срещнат проблем можете да разчитате на компетентното съдействие на специалистите от видео-наблюдение ком.

Начини на доставка и цени

Видео-наблюдение ком е единственият магазин за видеонаблюдение, който предлага на своите клиенти безплатна доставка над определена стойност на поръчката. Всички доставки се извършват в рамките на 24ч часа, с куриер, като магазина предлага преференциални цени с намаление за своите клиенти благодарение на сключените договори за обслужване с логистичните фирми.

На кратко в заключение

Ако ви трябва видеонаблюдение, камери, ДВР рекордери или търсите техническо решение в висок клас IP камери, NVR рекордери, то можете да намерите всичко, което ви е нужно в онлайн магазина за видеонаблюдение www.video-nabliudenie.com.

Видео-наблюдение ком е единственият онлайн магазин за видеонаблюдение, предлагащ на своите клиенти безплатна доставка до офис на куриера или до адреса на клиента. Пазаруването е лесно и бързо благодарение на лесната и удобна навигация, както и изчистеният дизайн.